Life Support Walcheren
Zernikeweg 37
3241 MG Middelharnis

Vrijblijvend contact opnemen

Deel deze pagina:


Life Support Walcheren

Life Support Walcheren is opgericht in 2006, Life Support Walcheren valt onder de BeCare groep ( BeCare Middelharnis, Hulpverleningswinkel)


Gecertificeerde instructeurs
De trainingen uit het trainingsaanbod worden verzorgd door een team van bijna dertig instructeurs. Het merendeel van hen is actief in de acute, professionele noodhulpverlening in Zeeland. Hun praktijkervaring, gekoppeld aan de strenge criteria, eindtermen en richtlijnen van toonaangevende instanties, maakt dat zij de vaardigheden van levensreddend handelen effectief en in een prettige sfeer op cursisten kunnen overbrengen.

WAAR WIJ IN GELOVEN

Bij Life Support Walcheren vinden wij een aantal zaken heel belangrijk. Om te beginnen dat onze cursisten daadwerkelijk levensreddend leren handelen. Niet toekijken en notities maken, maar zélf oefenen, zélf ervaren. Enkel door het zelf te doen - niet één keer, maar meerdere keren, krijgen onze cursisten het vertrouwen dat zij in noodsituaties altijd weten hoe ze moeten handelen. Dit zelfvertrouwen vinden wij erg belangrijk, aangezien het ervoor zorgt dat de cursist het hoofd koel kan houden als dit nodig is, hoe hectisch de omstandigheden ook zijn. Tot slot is er onze persoonlijke aanpak. Nooit meer dan zes cursisten per instructeur, waardoor deze per cursist precies die begeleiding kan bieden die nodig is. Zo leren onze cursisten levensreddend handelen in een plezierig en veilig leerklimaat, waardoor de lesstof en de oefeningen enthousiast worden opgepakt, met een blijvend effect.


Trainingsaanbod

Kinder EHBO / Acute Zorg module Kind en Omgeving
Incompany  |   In overleg  |   7 uur
Bekijk training 
BHV Basiscursus na e-learning (1 dag)
Incompany  |   In overleg  |   8 uur
Bekijk training 
Reanimatie basis training met AED gebruik
Incompany  |   In overleg  |   3,5 uur
Bekijk training 


Interessant voor iemand? Breng ze op de hoogte!