Nederlandse Veiligheidsgroep
Signaal 34
1446 XA Purmerend

Vrijblijvend contact opnemen

Deel deze pagina:


Nederlandse Veiligheidsgroep

De Nederlandse Veiligheidsgroep BV (NVG) is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Beveiligingsbranche. Het heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering. ‘De Nederlandse Veiligheidsgroep weet zijn grote vakkennis te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor het zeer hoog scoort op klanttevredenheid. Een mooi bedrijf met degelijke bestuurders die weten wat de klant nodig heeft.

NVG combineert innovatieve toepassingen en uitstekend opgeleide mensen om organisaties optimaal te beveiligen tegen beheersbare kosten. De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in NVG een vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij NVG, want men is continu bezig zijn producten en diensten te verbeteren en af te stemmen op de wensen van de klant.

NVG is op een missie naar de beste totaalbeveiliger van Nederland. Slimmer en efficiënter beveiligen met een combinatie van de beste mensen en innovatieve toepassingen in technologie, leiden tot de beste beveiliging tegen de laagst mogelijke kosten.
Topbeveiligingsbedrijf

De jury prijst met name de goede reputatie van het bedrijf. ‘Door persoonlijk de klanten te benaderen, scherp te letten op de kwaliteit van dienstverlening, de diensten uit te breiden, kwalitatief en gemotiveerd personeel in te zetten en alles dagelijks te monitoren en te begeleiden, heeft NVG zich inmiddels opgewerkt tot de top van de beveiligingsbedrijven in Nederland’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Het kan bogen op een groot aantal vaste relaties van formaat, die bijzonder tevreden zijn over de onderneming. Omdat de dienstverlening van NVG door mensen geschiedt, is selectie, opleiding, begeleiding en bijsturing uiterst belangrijk. Die selectie verzorgt het bedrijf zelf en naast de verplichte wettelijke opleiding leidt NVG zelf zijn mensen op.


TrainingsaanbodInteressant voor iemand? Breng ze op de hoogte!