Beveiligingnieuws & Veiligheidslessen slaan handen ineen!

Opleidingen

Het is in de sector veiligheid en beveiligingsopleidingen niet makkelijk om voor een bepaalde functie het beste opleidingstraject te vinden. Zowel aankomende professionals als personeelsfunctionarissen kampen met die uitdaging.Veiligheidslessen en Beveiliging Nieuws  zijn een  samenwerking aangegaan om de branche te voorzien van deze behoefte. Veiligheidslessen helpt mensen met serieuze ambities op onder andere beveiligingsgebied bij het kiezen van de beste cursus en het meest geschikte opleidingsinstituut. Dit voorkomt niet alleen teleurstellende sollicitatiegesprekken, maar ook vele uren studie die achteraf niet zinvol blijken te zijn geweest.

Ook voor personeelsfunctionarissen en lijnmanagers is Veiligheidslessen.nl ideaal. Deze kunnen via de site eenvoudig uitzoeken welke opleidingen beschikbaar zijn voor functies binnen hun organisatie. Ook krijgen zij ondersteuning bij het ontwikkelen van specifieke maatwerktrainingen.

Naast de hulp die we bieden aan organisaties kunnen opleidingszoekende advies op maat en hulp krijgen bij het vinden van het juiste opleidingstraject of helpen wij een opleidingstraject te vinden bij een passende vacature.

Zoek daarom niet verder, maar kies de kortste weg naar het juiste niveau via Veiligheidslessen.nl!

(bron: beveiligingnieuws)


Jij volgt onze veiligheidstips, acties en nieuws toch ook via social media?
Volg ons nu! Facebook I LinkedIn I Instagram


Deel dit nieuwsbericht:


Bekijk het trainingsaanbod Klik hier


Ontvang als eerste acties,
nieuws en veiligheidstips!


Dienstplicht weer terug?

Lees verder »

Is Veiligheid te koop?

Lees verder »

Verkiezing buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) van het jaar

Lees verder »

Hoe gebruik je een beademingsmasker

Lees verder »

Kennisapp iCertified - LOI

Lees verder »


Interessant voor iemand? Breng ze op de hoogte!