Bedrijfstraining/training voor opsporingsambtenaren (AO en BOA)

 

In Company Training.

Veel organisaties in Nederland krijgen wel eens te maken met agressie en intimidatie van klanten, cliënten of omstanders. We kennen allemaal de voorbeelden van hulpverleners, securitypersoneel, docenten en medewerkers binnen de vervoersbranche, maar ook in andere bedrijven komt dit voor. Agressie en bedreigingen zijn zeer beangstigend en zorgen voor een ongezonde werksituatie.

Veel werknemers hebben (soms ondanks een cursus) geen idee hoe ze met escalerend geweld om moeten gaan, en dat is ook niet zo gek. Het beheersen van een gevaarlijke situatie is iets wat alleen door oefening geleerd kan worden.

Tactical Defense heeft een speciale “In Company Training” die opgebouwd is uit drie delen.

  1. Herkennen van een (in potentie) gevaarlijke situatie.
  2. Voorkomen van fysieke confrontatie.
  3. Verweer bij fysieke confrontatie.

Deze training is een goede aanvulling op de ABC-training die door veel trainingsbureaus wordt gegeven (de ABC-training wordt ook aangeboden door Tactical-Defense) en kan worden aangepast aan de behoefte in uw organisatie. We oefenen diverse relevante scenario’s en kunnen daarbij gebruik maken van de werkplek. Wij zullen u ook advies geven over veiligheidsmaatregelen die u kunt treffen om uw personeel beter te beschermen.

In een intake-gesprek zullen we samen bepalen of de training één of meerdere dagdelen in beslag zal nemen.

Interesse in een “In Company Training”?  Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of direct hier inschrijven.

Speciale training voor Algemene- en Buitengewone opsporingsambtenaren.

De instructeurs van Tactical-Defense zijn ook opgeleid voor het geven weerbaarheidstraining  aan Algemene- en Buitengewone Opsporingsambtenaren. Binnen Tactical-Defense is veel ervaring aanwezig met betrekking tot het geven van training aan deze specifieke doelgroep.

Het trainingsprogramma omvat niet de reguliere IBT training (Integrale Beroepsvaardigheid Training) of RGTB training (Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar) maar kan dienen als noodzakelijke aanvulling hierop. Door het aangeboden lesprogramma wordt het instrumentarium, ten behoeve van het veilig uitoefenen van het werk, aanzienlijk uitgebreid

Tijdens de training wordt vooral aandacht besteed aan “zelfverdediging” al dan niet in combinatie met het gebruik van de bij wet toegewezen geweldsmiddelen (handboeien, wapenstok en pepperspray en in bijzondere gevallen het vuurwapen). Ook wordt aandacht besteed aan samenwerking, communicatie, oog voor de werkomgeving en andere onderwerpen zoals bijvoorbeeld het veilig uitvoeren van een onderzoek aan de kleding.

Het lesprogramma wordt samengesteld tijdens een intake gesprek met de opdrachtgever.

Intresse in de mogelijkheden? Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of direct hier inschrijven.Specificaties

Locaties
CategorieBedrijfstraining
Lunch-
DuurAfhankelijk van de wensen van het bedrijf/deelnemers
Kosten-
Vereiste kennis-
Materiaal-
Niveau-
Bekijk ook onze andere opleidingen:

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Ontvang als eerste acties,
nieuws en veiligheidstips!

Interessant voor iemand? Breng ze op de hoogte!