Persoonsbeveiliging

Voor wie?

Je bent beveiliger en voert met plezier het vak uit. Je wilt een stap verder en breder inzetbaar zijn. Kennis wil je verdiepen en je meer gaan ontwikkelen op beveiligingsgebied. Een goede beveiliger is meer dan een observant in een uniform die handelt in kritieke situaties.

Je bent het visitekaartje van een bedrijf. Je geeft gasten niet alleen een warm welkom maar ziet gelijktijdig of iemand welwillend is. Communicatie is steeds belangrijker door het mondiger worden van het publiek. Ook het gebruik van mobiele telefoons als filmappaartuur om escalaties op social media te delen, beïnvloedt ons werk. Het vraagt extra vaardigheden om ons vak goed uit te voeren.

De opleiding tot persoonsbeveiliger heet bij ons "Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliger" (VPOB)


Wat kun je ermee?
Na het behalen van het VPOB-diploma ben je vrijgesteld van het dragen van het uniform binnen een aantal wettelijke regels.

Je bent inzetbaar in het hogere segment van beveiliging als profiler, observant, persoonsbeveiliger en securitychauffeur. Ook een rol als projectcoördinator of leidinggevende behoren tot de mogelijkheden.

Tijdens de opleiding investeer je in meerdere competenties om je verder te kwalificeren als een gastheer in beveiliging.

Vraag meer informatie aan of schrijf je direct in!Specificaties

Locaties
CategoriePersoonsbeveiliging
Lunchinbegrepen
Duur7 weken
KostenEenmalig € 1800,- incl. BTW exluxief security rijtechnieken en Predictive profiling.Deze modules zijn wel los aan te schaffen.
Vereiste kennisMBO beveiliger 2 of ABM
MateriaalInclusief lesmateriaal (boeken, pen en schrijfmap) 1x theorie en 1x praktijk examen SVPB persoonsbeveiliging
NiveauHBO denk en werk niveau
Bekijk ook onze andere opleidingen:

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Ontvang als eerste acties,
nieuws en veiligheidstips!

Interessant voor iemand? Breng ze op de hoogte!