Voortgezette Praktijk Opleiding Beveiliger

Voor wie?

Je bent beveiliger en voert met plezier het vak uit. Je wilt een stap verder en breder inzetbaar zijn. Kennis wil je verdiepen en je meer gaan ontwikkelen op beveiligingsgebied. Een goede beveiliger is meer dan een observant in een uniform die handelt in kritieke situaties. Je bent het visitekaartje van een bedrijf. Je geeft gasten niet alleen een warm welkom maar ziet gelijktijdig of iemand welwillend is. Communicatie is steeds belangrijker door het mondiger worden van het publiek. Ook het gebruik van mobiele telefoons als filmappaartuur om escalaties op social media te delen, beïnvloedt ons werk. Het vraagt extra vaardigheden om ons vak goed uit te voeren.

Wat kun je ermee?

Na het behalen van het VPOB-diploma ben je vrijgesteld van het dragen van het uniform binnen een aantal wettelijke regels. Je bent inzetbaar in het hogere segment van beveiliging als profiler, observant, persoonsbeveiliger en directiechauffeur. Ook een rol als projectcoördinator of leidinggevende behoren tot de mogelijkheden. Tijdens de opleiding investeer je in meerdere competenties om je verder te kwalificeren als een gastheer in beveiliging.

Inhoud van de opleiding

De volgende onderdelen komen uitgebreid aan bod: agressie, weerbaarheid, communicatie, persoonsbeveiliger, rijvaardigheid, observeren, zelfverdediging en security rijtechnieken. Eén van de modules bestaat uit een Proactieve Observatie en Interventietraining (POINT) waarbij je leert om vroegtijdig crimineel of terroristisch gedrag te herkennen.

Daarnaast monitoren we de cursisten op getoond gedrag in de groep en coachen hierop. Wat is je gedrag? Hoe komt het over? Hoe kun je het verbeteren? Onze instructeurs zijn ervaren specialisten op hun vakgebied veelal met een achtergrond bij Defensie of politie. Onze rechts- en wetkennis is groot.Specificaties

LocatiesArnhem
CategorieVoortgezette opleiding
Lunchinclusief lunch
Duur8 dagen (7x op dinsdag 1x op woensdag)
KostenEenmalig € 1350,- inclusief BTW
Vereiste kennisMBO 2 Beveiliger
MateriaalInclusief lesmateriaal (boeken, pen en schrijfmap) exclusief examenkosten SVPB persoonsbeveiliging
NiveauHBO denk en werk niveau
Bekijk ook onze andere opleidingen:

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Ontvang als eerste acties,
nieuws en veiligheidstips!

Interessant voor iemand? Breng ze op de hoogte!