Melrose Security
Daalwijkdreef 43
1103 AD Amsterdam

Vrijblijvend contact opnemen

Deel deze pagina:


Melrose Security

MELROSE SECURITY – BEVEILIGING OP MAAT.
Beveiliging is mensenwerk. Bij Melrose Security snappen we dit als geen ander en spelen we graag in op de unieke beveiligingsvraagstukken van onze opdrachtgevers. Veiligheid staat hierbij natuurlijk altijd voorop, maar dit mag nooit ten koste gaan van de identiteit van jouw bedrijf.  Ieder bedrijf en iedere situatie is anders en vraagt om een andere aanpak, maar dit wordt vaak over het hoofd gezien. Bij Melrose Security geven we onze opdrachtgevers wel die persoonlijke aandacht die zij verdienen.

"PERSOONLIJK EN TRANSPARANT"

Beveiligers van Melrose Security staan erom bekend dat zij niet alleen vakbekwaam en professioneel zijn, maar ook sociaal, representatief en klantvriendelijk. Zij weten wat het inhoud om een goede gastheer of -vrouw te zijn, maar zijn ook alert en glashelder en zullen niet aarzelen om in te grijpen wanneer dat nodig is. Bovendien zijn ze getraind in het analyseren en interpreteren van allerlei verschillende situaties, waardoor problemen proactief kunnen worden aangepakt voordat deze escaleren.

"BEVEILIGING MET OOG VOOR HOSPITALITY"

Onze beveiligers zijn verder gewend aan het werken met uiteenlopende opdrachtgevers en beveiliging is in veel gevallen natuurlijk meer dan alleen veiligheid. Het is voor gasten vaak ook de eerste kennismaking met jouw hotel, winkel, club of evenement en het is van belang dat zij zich welkom en op hun gemak voelen. Dit oog voor gastvrijheid is een extra kwaliteit, waarmee wij ons onderscheiden van andere beveiligingsbedrijven.


TrainingsaanbodInteressant voor iemand? Breng ze op de hoogte!