New Impuls
Impuls 37
1446 WC Purmerend

Vrijblijvend contact opnemen

Deel deze pagina:


New Impuls


New Impuls kijkt fris tegen werken aan. Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of wil je je bedrijf een nieuwe impuls geven? New Impuls werkt voor jou aan de perfect match. Wij zijn een jonge, professionele organisatie. Wij hebben een eigen visie op werving, selectie en werk. Want werken is meer dan een baan. Werk moet bij je passen, je moet er plezier in hebben en werk moet je verder brengen, persoonlijk én professioneel. En daar zorgt New Impuls voor.

Ambities

Ambities verwezenlijken vraagt dan ook om een speciale aanpak. Of je nu kandidaat of werkgever bent. Daarom is persoonlijk contact bij werving en selectie voor ons een vereiste. We bekijken samen met de opdrachtgever wat hij van een kandidaat verwacht. Welke vaardigheden, kennis, kunde en passie vormt de juiste aanvulling voor het bedrijf? En welke cultuur, uitdaging en kansen liggen er voor de kandidaat binnen de organisatie? Alleen als dat perfect aansluit, is het voor ons de juiste match. Vandaar dat wij verder kijken dan alleen een functieprofiel, de opleiding en het werkverleden van de kandidaat. En dat gaat verder dan alleen diploma’s of certificaten. Ook als de kandidaat over voldoende kennis, ervaring en de juiste persoonlijkheid beschikt, helpen wij verder.

Jong maar ruime ervaring

Opleidingen, trainingen en cursussen. New Impuls bevordert de deskundigheid op vrijwel alle fronten. Van recruitment tot het uitbesteden van werk. We zijn een jonge onderneming en toch beschikken wij over ruime ervaring in de zakelijke en financiële dienstverlening. Wij bemiddelen al jaren voor (financieel) administratieve functies, commerciële functies, functies in marketing, human resource management en managementondersteuning. En met succes! Gevestigd in Purmerend, Noord Holland, maar met een landelijk netwerk van relaties en kandidaten. Wil je persoonlijk geïnformeerd worden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

New Impuls, de perfecte match!


Trainingsaanbod

Bedrijfshulpverlening (BHV)
Incompany  |   In overleg
Bekijk training 


Interessant voor iemand? Breng ze op de hoogte!