BHV Basiscursus na e-learning (1 dag)

Life Support Walcheren is dé specialist in het verzorgen van op maat gemaakte BHV, EHBO en AED en Reanimatie trainingen in heel Nederland, met de focus op zuidwest Nederland.

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Heeft u personeel in dienst? Dan bent u wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV-er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.De e-learning dient u afgerond te hebben vóór deelname aan de praktijkdag.

Voor wie is een BHV basiscursus na e-learning?
De BHV basiscursus is voor cursisten die nog nooit eerder een BHV cursus hebben gevolgd of van cursisten van wie het BHV certificaat is verlopen.Inhoud van de BHV basiscursus na e-learning

De BHV basiscursus na e-learning wordt aangevangen met een 3 á 4 uur durende thuisstudie (e-learning). In uw eigen tijd en in uw eigen tempo volgt u deze module en maakt het theorie examen betreffende onderstaande onderdelen:

  • De taken van een BHV’er
  • Algemene hulpverleningsregels
  • Reanimeren en gebruik AED
  • Eerste hulp verlenen
  • Handelingen zoals stabiele zijligging, Rautek, Heimlich etc.
  • Melden van een incident
  • Omgaan met brandblussers
  • Soorten branden
  • Wat wel en niet te doen bij brand
  • Ontruimen

Na het behalen van het theoriecertificaat kunt u zich inschrijven voor de praktijkdag
De praktijkdag bevat alle praktische elementen van de BHV training en duurt 8 uur.

Certificering
De training BHV Basis met e-learning wordt afgesloten met een competentietoets conform de richtlijnen van het NIKTA of NIBHV, onder toezicht van een gecertificeerd instructeur. De geslaagde deelnemer ontvangt het landelijk erkende diploma van NIKTA of NIBHV, dat 1 jaar geldig is. Met een herhalingstraining verlengt u de geldigheid met telkens 1 jaar.

Locatie
De BHV basiscursus kan op onze opleidingslocaties in Middelharnis (Zuid-Holland) en/of Middelburg (Zeeland) worden gevolgd. Onze voorkeur gaat echter uit naar een training bij u op locatie, omdat we deze training specifiek kunnen toespitsen op uw situatie en locatie.

Meer weten?
Vraag meer informatie aan of schrijf je direct in via het contactformulier.

Wij staan voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie in één klap volledig op orde te brengen én te houden.Specificaties

LocatiesMiddelburg, Koudekerke, Middelharnis of op locatie
CategorieBHV Basis
Lunchoptioneel € 7,50 exclusief BTW
Duur8 uur
Kosten€ 160 euro exclusief BTW
Vereiste kennisafgeronde e-learning BHV Basis ( € 27,50 euro exclusief BTW incl. Certificaat)
Materiaale-learning
Niveau-
Bekijk ook onze andere opleidingen:

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Ontvang als eerste acties,
nieuws en veiligheidstips!

Interessant voor iemand? Breng ze op de hoogte!